Bedrijfsworkshops

Naast alle reguliere workshops die de stemstudio verzorgd is het ook mogelijk om voor speciale momenten en gezelschappen een leuke, leerzame en passende workshop samen te stellen. Aangezien iedereen een stem heeft is het altijd mogelijk om met onze stemmen gezamenlijk iets te doen en daarnaast te ontdekken hoe we onze stem individueel kunnen ontwikkelen. Hieronder staan twee praktijk voorbeelden van wat er o.a. mogelijk is.

workshop stemexpressie

in mei heeft Lysbeth een drietal workshops 'stemexpressie' verzorgd voor de noordelijke vestigingen van de Kamer van Koophandel. Daarin leerde zij de cursisten hoe essentieel een goed gebruik van de stem is zowel prive maar met name op de werkvloer. Door middel van enkele eenvoudige oefeningen zoals het opblazen van een ballon, ouderwets bellen blazen, ontspanningsoefeningen voor nek hals en strottehoofd, en het vormen van enkele basis klanken ontdekten de cursisten hoe zij met een juiste begeleiding snel de vruchten konden plukken van een goed stemgebruik. Uit de reacties van de cursisten bleek dat met name mensen die presentaties moeten geven of regelmatig in het openbaar moeten spreken veel baat hadden bij de vele handige tips die Lysbeth op een vlotte en vrolijke wijze in deze cursus aanbod.

Workshop closeharmonie zingen

Onlangs vergaderden een tiental directeuren in het Bilderberg Hotel Lauswolt te Beetsterzwaag. Voor hun partners organiseerde Stemstudio Lysbeth een kleine workshop closeharmonie zingen. In een ochtend werden er met veel humor en passie een tweetal nummers ingestudeerd. D.m.v. deze cursus veranderde de groep in enkele uren van individuen tot een heus team en werden de partners 's middags getracteerd op een succesvol en onverwachts optreden.